Thursday, March 24, 2011

Ero



Hello,

Nyt ollaan saavuttu siihen pisteeseen, että vietän Sydneyssä enää yhden yön ennen paluutani Suomeen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että tästä lähin blogipäivitykset tapahtuvat vanhalla kunnon kännykkäpelillä. Kuvat ovat siis tästä lähin pienempiä ja kuvatekstittömiä. Blogin päivitystiheys riippuu suoranaisesti kännykkäverkon vahvuudesta (joka voi olla heikko) ja käänteisesti seuran määrästä (joka voi olla erittäin vähäinen). Seikkailu aloitetaan huomisella lennolla Adelaideen. Adelaidessa vietettävälle viikonlopulle on järjestetty huimasti ohjelmaa ja saa nähdä ehdimmekö edes keskustassa käymään... Maanantaina jatkankin sitten Perthiin, jossa vietän ainakin viikon turistina ennen kuin porhallan matkaan tutkimaan länsirannikon mystistä luontoa.

Tähän viikkoon on mahtunut lähinnä matkaan valmistautumista. Olen viritellyt soittolistoja, katsellut DVDitä ja stressannut Australian kalliita auton vuokraushintoja. Yksi vuorokausi campervania Länsi-Australiassa maksaa vähintään 60 paikallista dollaria. Uudessa-Seelannissa vastaava (tai siis parempi) auto maksaa 30 paikallista dollaria vuorokaudessa (Uuden-Seelannin dollari on halvempi kuin Australian). Olenkin siis päätynyt käyttämään matkaani Perthistä Darwiniin viisitoista päivää ja neljätoista yötä eli talla laitetaan pohjaan vasta kahden viikon päästä.

En osaa sanoa tästä viikosta mitään järkevää. Sää on ollut erittäin lämmin, mikä onkin ollut hyvää harjoitusta, sillä Adelaiden jälkeen tulen nauttimaan 30-asteisista päivistä luultavasti aina Australiasta lähtemiseen asti. Tiistaina kävin elokuvissa nauramassa, mutta Hall Pass ei niinkään naurattanut vaan masensi. Tänään kävin Harbour Bridgen toisella puolella etsimässä lempipaikkaani Sydneyssä sekä Paddy's Marketsilla ostamassa yhden tuliaisen ja itselleni uuden pyyhkeen. Mutta lähinnä olen käyttänyt aikaani miettien tulevaa matkaani. Aluksi olin innoissani, sitten aloin jännittämään, ja sen jälkeen minua on alkanut pelottamaan. Tänään saatuani laukkuni pakattua ja muut tavarani lajiteltua oli oloni paljon parempi. Valmistautuminen ei voisi olla parempi eikä huomisen ohjelmassa ennen lentokentälle lähtöä ole kuin siivousta ja peseytymistä. Enää ei pelota kuin ihan vähän ja jännitys varmasti muuttuu positiivisemmaksi matkan varrella.

Kohta sitä mennään, nähdään Adelaidessa!

No comments:

Post a Comment